Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Amire Nektek kell ügyelni

2008.10.02

Amit Neked kell:

-Az ellátás önellátás, így ne felejts el kaját hozni!  Az eddigi tapasztalatok alapján nem érdemes 5-8000 HUF felett vásárolni, mert az üdülés végén vagy ki kell dobni, vagy haza kell vinni.  Az út során közvetlenül Torino után megállunk egy Auchannál, ahol mindenkinek lesz lehetősége vásárolni, aki itthon nem tette meg. Az árak nagyjából olyanok, mint nálunk, de a szeszesitalok jóval olcsóbbak!!!

Biztosítást mindenkinek kötelezően kell kötnie!   Ezt megtehetitek nálam is (kb 4500-5000Ft), vagy köthettek egyénileg is, a lényeg, hogy legyen!

Kaució 300-500€/apartman.   Ezt az összeget a buszos út során fogom szedni, és a franciáknak azért kell, hogy ha eltűnik a TV vagy kiszakad az ajtó, legyen miből levonniuk! Eddigi turnusaim alatt még mindig visszakaptuk hiánytalanul, remélem ez a jövőben sem fog változni! Feltétele, hogy kitakarítva, szép állapotban adjuk vissza az apartmanokat! Ahol nem készpénzes kauciót kérnek, ott szobánként kelleni fog egy dombornyomott VISA vagy MASTERCARD hitelkártya.

Üdülőhelyi díj kb. 15€.  Ezt is a buszon fogom szedni, ez egyszeri költség, egész hétre szól, ezt nem kapjuk vissza ellentétben a kaucióval

A síbérlethez (kaució: 3€) külön igazolvány képet nem kell hozni, mert mindenkinél lesz fényképes igazolvány. Szükség esetnén - ha kérnek fényképet - begyűjtöm az igazolványokat, és arról beszkennelik!

Hozzatok ágyneműhuzatot és törölközőt is!  Ez az egyik legfontosabb! Csúnya pénzeket lehet lehúzni egy emberről ágyneműhuzatért, tudtátok? Ezt azzal lehet megelőzni, ha az ember berak lepedőt, párnahuzatot, takaróhuzatot, esetleg, ha azt jobban szereti, akkor egy hálózsákot! 

Érdemes lehet a kényelem miatt kispárnát hozni a buszra, valamint bedobni a táskába pár mosogatógép tablettát, ezzel megspórolván a mosogatásokat. Viszont, ha mosogatni akartok, mindenképpen pakoljatok be mosogatószivacsot, és mosogatószert!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.